Exqueixat de pollastre (Pulled Chicken)

Amb quin pollastre fem el nostre Pulled Chicken

Els pollastres que seleccionem per a la nostra preparació, són pollastres de pagès de ploma caoba, amb alimentació a base d’un 70% en contingut de cereals i una vida no inferior a 70 dies. Certificats amb la Q de qualitat. Animals criats i sacrificats a casa nostra.

 

Preparació

Freguem la peça amb suc de Ilimona natural adobem amb una barreja d’especies (sal, pebres, clau, pebre vermell, curri, all molt). Deixem reposar durant 24 hores en càmeres de temperatura controlada.
Preescalfem el forn de Ilenya a 180 °C, utilitzant Ilenya Iliure de resines: alzina, roure, pomera… Ruixem amb una mica d’oli d’oliva verge extra d’arbequina afegim 200 ml. de suc de poma.
Introduim la carn al forn i esperem que la temperatura interna a 90°C ruixant amb el seu mateix suc cada 30 minuts aproximadament el que ajudarà a que la carn quedi mes sucosa.
Aconseguida la temperatura desitjada, retirem de la calor procedim a l’esqueixat, rectifiquem de sal i espècles, refrigerat, envasat i ultracongelat

Regeneració del producte

Descongelar a temperatura controlada 2ºC – 5ºC.

Un cop descongelat:

Bany Maria: a 75ºC les bosses de buit estan preparades per suportar el cuinat.

Microones: 40″ a 800W sense retirar de l’envàs.

Planza o paella: un raig d’oli d’oliva verge extra.

No és recomanable forn ni salamandra.

Presentació

Sobres de 110gr. Pes garantit.

Dades tècniques

 

 

  • Ingredients: Llom de porc, sal, especies, oli d’oliva verge extra arbequina

Conservació:

Conservar en refrigeració entre 0 i 3ºC

Conservar en refrigeració entre 0 i 4ºC
Conservar en congelació a -18ºC
Escalfar al microones 15 o 20 segons
  • Conservar en un lloc fresc i sec

Us preparat pel consumidor

Preparat per al consum

  • Consumir a temperatura ambient, deixant fora de la nevera un 15 minuts aprox.

 

 

Energia 126 kcal

Greix 3,9 g

Greix Saturat 1,10 g

Carbohidrats 0 g

Sucre 0 g

Fibra 0 g

Proteïna 21,2 g

Sal 0,15 mg

 

Legislació:

R.D.1334/1999, de 31 de juliol pel qual s’aprova la norma general de
l’etiquetatge, presentació i publicitat dels productes alimentaris.
Reglament (CE) 2073/2005 de la Comissió del 15 de novembre de 2005 relatiu
als criteris Microbiològics aplicables als productes alimentaris.
Reglament (1169/2011) quadre d’al·lèrgens adjuntat segons el parlament
europeu i consell.

OMC:

E.U.1829/2003 y 1830/2003 reglament consolidat on es reflecteix el producte
no conté cap ingredient procedent d’Organismes modificats genèticament i s’han
pres les mides oportunes per evitar el contacte amb O.M.G

 

Ingredients Si No Ingredients Si No
Cereals amb gluten i derivats (1) X Cacau X
Crustacis i derivats X Canyella X
Mol·luscs i derivats X Vainilla X
Ous i derivats X Coco X
Peixos i derivats X Sacarosa X
Cacauets i derivats X Fructosa X
Soja i productes derivats X Dextrosa X
Llet i derivats X Gelatina X
Fruits secs i derivats (2) X Feilallanina X
Api i derivats X Llevat / extracte de llevat X
Mostassa i derivats X colorants azoics  i derivats (4) X
Sèsam i derivats X Sorbats (E-200 a e-203) X
Vedella i derivats X Benzoats (E-210 a E-228) X
Porc i derivats X Antioxidants X
Pollastre i derivats X Anhidrid sulfurós i sulfit (E-220 a E-228) X
Arròs i derivats X BHA (E-320)/BHT (E-321) X
Blat de moro i derivats X Glutamanat (E-620 a E-625) X
Llegums i derivats X Parabens (E-214 a E-219) X
Girasol i derivats X Benzopirents X
Umbel·líferes i derivats (3) X Tramussos  i derivats X
(1) Blat, civada, sègol, triticale, espelta,kamut, i les seves varietats hibrides
(2) Ametlles, avellanes, nous, anacards, pacanes, castanyes, festucs, nou de macadamia, nou d’Austràlia  i derivats
(3) Anís, anet, alcaravia, cerfull, comí, cilandre, mirra, julivert, api, fonoll, angèlica o pastinaca
(4) E-102, E-104, E-110, E-122, E-123, E-127, E-128, E131, E-132, E-133, E-151, E-154, E-155, E-180